Quality management as a resource of transaction costs reduction: empirical inputs from the international fruit trade
A fruta é um produto altamente perecível, suscetível a riscos biológicos, físicos e químicos. Tais riscos são agravados quando os frutos são transacionados no mercado internacional. Neste caso, os fornecedores e compradores de frutas estão expostos a elevados custos de transação, uma vez que ambos o...
Saved in:
Main Authors: | Carvalho, José Márcio, Thomé, Karim Marini, Leitão, Fabrício Oliveira |
---|---|
Format: | Artigo |
Language: | English |
Published: |
Universidade Presbiteriana Mackenzie
2017
|
Subjects: | |
Online Access: |
http://repositorio.unb.br/handle/10482/29400 http://dx.doi.org/10.1590/S1678-69712014000100008 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
The growth of English overseas trade in the seventeenth and eighteenth centuries/edited with an introduction by W. E. Minchinton
by: Minchinton, Walter E.
Published: (2018) -
Latin American countries and the establishment of the multilateral trading system : the Havana Conference (1947-1948)
by: Santos, Norma Breda dos
Published: (2017) -
Short food supply chain : characteristics of a family farm
by: Aguiar, Luane da Conceição, et al.
Published: (2019) -
Integração monetária no Mercosul: ganhos com menores custos de transação?
by: Chagas, Leonardo, et al.
Published: (2017) -
Standard area diagram set for bacterial spot assessment in fruits of yellow passion fruit
by: Costa, Anne Pinheiro, et al.
Published: (2019)