Introduction to thermal processing of foods:registrando descobertas : 4ª série By s. a. goldblith, m. a. joslyn and j. t. r. nickerson.

As informações sobre local e editor foram retiradas do verso da folha de rosto

Main Author: Goldblith, S. A
Other Authors: Joslyn, M. A
Format: Livro
Language: ngn
Published: Westport:The Avi, 2018
Subjects:
Online Access: http://www.redebim.dphdm.mar.mil.br/pergamum/biblioteca/index.php?codAcervo=59162
http://repositorio.mar.mil.br/handle/ripcmb/620176
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
id oai:localhost:ripcmb-620176
recordtype dspace
spelling oai:localhost:ripcmb-6201762018-07-17T14:32:28Z Introduction to thermal processing of foods:registrando descobertas : 4ª série By s. a. goldblith, m. a. joslyn and j. t. r. nickerson. Goldblith, S. A Joslyn, M. A Nickerson, J. T. R Alimentos Alimentos enlatados Conservação As informações sobre local e editor foram retiradas do verso da folha de rosto 2018-07-17T14:32:28Z 2018-07-17T14:32:28Z 2018 Livro http://www.redebim.dphdm.mar.mil.br/pergamum/biblioteca/index.php?codAcervo=59162 (Enc.) http://repositorio.mar.mil.br/handle/ripcmb/620176 ngn Acesso livre Westport:The Avi,
institution REPOSITORIO MARINHA
collection REPOSITORIO MARINHA
language ngn
topic Alimentos
Alimentos enlatados
Conservação
spellingShingle Alimentos
Alimentos enlatados
Conservação
Goldblith, S. A
Introduction to thermal processing of foods:registrando descobertas : 4ª série By s. a. goldblith, m. a. joslyn and j. t. r. nickerson.
description As informações sobre local e editor foram retiradas do verso da folha de rosto
author2 Joslyn, M. A
format Livro
author Goldblith, S. A
author_sort Goldblith, S. A
title Introduction to thermal processing of foods:registrando descobertas : 4ª série By s. a. goldblith, m. a. joslyn and j. t. r. nickerson.
title_short Introduction to thermal processing of foods:registrando descobertas : 4ª série By s. a. goldblith, m. a. joslyn and j. t. r. nickerson.
title_full Introduction to thermal processing of foods:registrando descobertas : 4ª série By s. a. goldblith, m. a. joslyn and j. t. r. nickerson.
title_fullStr Introduction to thermal processing of foods:registrando descobertas : 4ª série By s. a. goldblith, m. a. joslyn and j. t. r. nickerson.
title_full_unstemmed Introduction to thermal processing of foods:registrando descobertas : 4ª série By s. a. goldblith, m. a. joslyn and j. t. r. nickerson.
title_sort introduction to thermal processing of foods:registrando descobertas : 4ª série by s. a. goldblith, m. a. joslyn and j. t. r. nickerson.
publisher Westport:The Avi,
publishDate 2018
url http://www.redebim.dphdm.mar.mil.br/pergamum/biblioteca/index.php?codAcervo=59162
http://repositorio.mar.mil.br/handle/ripcmb/620176
_version_ 1642319349450539008
score 13.657419