Influência da saponificação na determinação de carotenoides em maracujás do cerrado
This work describes the evaluation of the effect of saponification process in the carotenoid's content of three species of passion fruit. The results indicated the saponification of the extract was necessary to obtain cis-violaxanthin, trans-violaxanthin and β-cryptoxanthin hydrolyzed. These co...
Saved in:
Main Authors: | Wondracek, Daniele Cristina, Vieira, Roberto Fontes, Silva, Dijalma Barbosa da, Agostini-Costa, Tânia da Silveira, Sano, Sueli Matiko, Faleiro, Fábio Gelape |
---|---|
Format: | Artigo |
Language: | Portuguese |
Published: |
Sociedade Brasileira de Química
2017
|
Subjects: | |
Online Access: |
http://repositorio.unb.br/handle/10482/28330 https://dx.doi.org/10.1590/S0100-40422012000100031 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Produtividade de seis cultivares de maracujazeiro-azedo durante três anos em Vargem Bonita, DF
by: Melo, Karina Tittoto, et al.
Published: (2017) -
Standard area diagram set for bacterial spot assessment in fruits of yellow passion fruit
by: Costa, Anne Pinheiro, et al.
Published: (2019) -
Qualidade nutricional da polpa de bocaiúva Acrocomia aculeata (Jacq.) Lodd.
by: Ramos, Maria Isabel Lima, et al.
Published: (2017) -
Recuperação de carotenoides do óleo de palma híbrido através da adsorção em resina polimérica : cinética e equilíbrio
by: Vidoca, Ludmila Carolina Prado Tavares
Published: (2018) -
Confirmação de híbridos interespecíficos artificiais no gênero passiflora por meio de marcadores RAPD
by: Junqueira, Keize Pereira, et al.
Published: (2017)